21.11.10

Χριστουγεννιατικη Διακοσμηση

Σιγά-σιγά πλησιάζουν τα χριστούγεννα και όλοι σκεφτόμαστε πως θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας , τι καινούρια στολίδια θα βάλουμε και τι θα κάνουμε για να φανεί το σπιτι μας διαφορετικό απο πέρσι .

Μ' αρέσει να κρατάω ολες τις κάρτες που μας στέλνουν κάθε χρόνο και πλέον έχουν γίνει τόσες πολλλές που δεν ξέρω που να τις φιλάξω . Έτσι , σκέφτηκα να κάνω αυτό που δείχνει η είκονα , να τις κρεμάσω απο ένα σχοινάκι, την μια δίπλα στην άλλη και να τις τοποθετήσω στην πόρτα του χολ μου, για να χαίρομαι κάθε φόρα που θα τις βλέπω ..Επειδή είναι,  ευχές απ' 'ολα τα αγαπημένα μου πρόσωπα .
Κοιτάξτε τι ωραίο φαναράκι ... μπορούμε να φτιάξουμε με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες . Αλλά το μυστικό ειναι οτι μπορούμε να βάλουμε μέσα στο φαναράκι και καμια μπάλα χριστουγεννιάτικη που καταλάθος μας έχει σπάσει....

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι σαν κόσμημα ...μ' αρέσει έτσι όπως έχει συνδυάσει το γαλάζιο με το χρυσό ....Ίσως επειδή είναι τ' αγαπημένα μου χρώματα ...εγώ αυτ'ο το δέντρο θέλω για φετος....




Για ενα μοντέρνο σπίτι , μ' ενα υπέροχο μοντέρνο δέντρο.... σ' ένα 'ασπρο δεντράκι μπορείς να βάλεις όλα τα χρώματα ακρεί το σαλόνι σου ή το δωμάτιο που θα το τοποθετήσετε να 'χει γήινα χρώματα .


Άμα έχετε μια απλή διακόσμηση, πρέπει και το δέντρο σας να ειναι το ίδιο ...να ταιριάζει με το χώρο σας ..αλλιώς το δέντρο σας,  θα χαλάσει την διακόσμηση του σαλονιού σας.

Το ίδιο παρατηρούμε και σε αυτή την φωτογραφία, το δέντρο εχει ίδιους χρωματισμούς με το σαλόνι και έτσι γίνετε αρμονικό και ωραιό το περιβάλλον μας .
Ελπίζω να σας βοήθησα ......Καλό στόλισμα και Καλά Χριστούγεννα !!!!!!!!!!



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/10, 11:47 μ.μ.

    ola teleiaaaa!!!to fanaraki m aresei para polu!!!tha to ftiaksw k egw!! s euxaristoume polu gia tis sumvoules!! emena me voithises para polu!!!filiaa!! (Maria)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες οι φωτογραφίες που βρήκες!!! Εξαιρετικές ιδέες και πολύ γούστο.

    Καλό στόλισμα λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η ιδέα με τις κάρτες και το φαναράκι!!! Από τα δέντρα μ' αρέσουν τα δύο τελευταία, θα προσπαθήσω φέτος να κινηθώ σ' αυτά τα μοτίβα. Καλό στόλισμα και καλές προετοιμασίες!!! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή