1.6.12

Madagascar Experience #13

Φτάσαμε στο Ξενοδοχείο. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου, κατευθείαν να πλυθώ και να ετοιμαστώ για το τραπέζι που είμαστε καλεσμένοι. Σκεφτόμουν, αν είχα κάνει στην Ελλάδα τόσα πολλά σε μισή μέρα, το μόνο που θα 'θελα, θα 'ταν να κοιμηθώ απο την κούραση.  Όμως δεν ένιωθα καθόλου κούραση, το κλίμα της Μανζούκας είναι πολύ καλό, ξεκουράζεσε και με λίγες ώρες ύπνο.

Ξεκίνησα να ετοιμάζομαι, μάλλον φόρεμα θα βάλω. Ο Πατέρας μου είπε, οτι το τραπέζι αυτό γίνετε κάθε χρόνο, μαζεύονται όλοι οι Έλληνες για να φάνε και να συζητήσουν. Φέτος θα συνοδεύουμε τον Πατέρα μου, εγώ και η μητέρα μου και θα γνωρίσουμε τους Έλληνες που μένουν εδώ. Έτσι φόρεσα ένα κοραλί φόρεμα και έβαλα μια όμορφη ορχιδέα στα μαλλιά μου.

Ήρθε το αυτοκίνητο να μας πάρει και φύγαμε...
Φτάσαμε και εκεί γνωριστήκαμε με άλλους Έλληνες, με τις γυναίκες και τα παιδία τους, ηλικίας 5-8. Επιτέλους να μιλήσουμε λίγο Ελληνικά, σκέφτηκα.

Μετά απο καμία ώρα, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στο τραπέζι, όπου μου έμεινε αξέχαστο...τόσο φαΐ .. μα τόσο φαΐ ....χόρτασα για 2 μέρες....


H αλήθεια είναι ότι, απ' όλο το τραπέζι έβγαλα μόνο το πιάτο με την καβουρόψιχα...
Πρώτο πιάτο, είχαμε οστρακοειδή, δεύτερο πιάτο η φωτογραφία που βλέπετε, αβοκάντο, ντομάτα, καλαμπόκι και καβουρόψιχα. Τρίτο πιάτο, μοσχαράκι στο φούρνο με πατάτες, δεν έβγαλα φωτογραφίες γιατί με τόσο φαΐ δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το τραπέζι. Τέταρτο πιάτο ( έκει είπα, αυτό ήταν, σήμερα θα σκάσουμε) "poulet coco" αν και δοκίμασα μόνο μια μπουκίτσα, ήταν ονειρική η γεύση του.
Για να καταλάβετε το βράδυ στο ξενοδοχείο, σκεφτόμουν "αχ να είχα λίγο απο το κοτόπουλο, που δεν πρόλαβα να φάω.....ένα πιάτο να είχα μόνο...και τώρα που το θυμήθηκα  θα ήθελα ένα πιάτο ... να 'χα λίγο την γεύση αυτή . Πίστεψα οτι το βασανιστήριο με το φαγητό τελείωσε εδώ, αλλά μετά το φαγητό ήρθε κρέμ καραμελέ, παγωτά σοκολάτα, φράουλα, βανίλια και στο τέλος φρουτοσαλάτα.

Εντάξει, πρέπει να πήρα 5 κιλά. Να μην μπορείς να φας άλλο και να σε πιέζουν να λένε οτι είναι αγένεια , σου κάναν το τραπέζι και δεν τα έφαγες όλα τα πιάτα ...Δεν άντεχα, έδω το κοτόπουλο καρύδα που ξετρελάθηκα... μπουκιά δεν πήγαινε κάτω.

Κατα τις 4 η ώρα ήμασταν στο ξενοδοχείο. Άλλαξα και έπεσα για ύπνο μέχρι τις 7. Μετά ξύπνησα και πέρασα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και τις κοιτούσα, ξανά και ξανά.
Σήμερα δεν έχει βραδινή έξοδο, μίλησα με Ελλάδα , περίμεναν όλοι να δουν αν μ' άρεσε το μπάνιο στην θάλασσα. Εγώ κάνω μπάνιο στην θάλασσα και στην Ελλάδα φοράνε ζακέτες και πουλόβερ για να ζεσταθούν, κάνει πολύ κρύο... ευτυχώς που έφυγα.


...............................................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......................................................

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/6/12, 4:12 μ.μ.

    It’s genuinely very complex in this active life to listen news on TV,
    therefore I simply use the web for that purpose, and take the most
    up-to-date information.
    Have a look at my web blog ; e-liquid

    ΑπάντησηΔιαγραφή