16.7.12

Madagascar Experience #25

Η διαδρομή με το αμάξι ήταν σαν εκδρομή , τράβηξα πολλές φωτογραφίες αλλά και το κέφι, δεν έλειπε απο την παρέα μας. Τραγουδούσαμε παλία λαϊκά τραγούδια, λέγαμε ιστορίες απο άλλα ταξίδια και έτσι περάσε πολύ γρήγορα η ώρα μέχρι να φτάσουμε.

Μόλις κατεβήκαμε απο το αμάξι, πήγαμε να αφήσουμε τα πραγματά μας στα δωμάτια που θα κοιμόμασταν το βράδυ. Εκεί γνωριστήκαμε και με μία κοπέλα. Επιτέλους είπα, ένα κορίτσι κοντά στην ηλικία μου. Είπαμε πάρα πολλά και απο τις συζητήσεις που κάναμε στα Αγγλικά, την συμπάθησα πάρα πολύ. Είμασταν όλη μέρα μαζί, κάναμε βόλτες μέσα στο δάσος, κοντά στην λίμνη και μου πρότεινε πρίν φύγω για Ελλάδα να πάμε για καφέ. Δέχτηκα....και έτσι ανταλλάξαμε και τηλέφωνα.




 Η λίμνη στο Mantasoa....

 Το δωμάτιο που κοιμήθηκα το βράδυ....
Έκανε πάρα πολύ κρύο, κοιμήθηκα με τα ρούχα για να ζεσταθώ....είχαν ανάψει και τζάκι. Άλλα ....κρύοο....



...................................................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............................................................................

2 σχόλια:

  1. Από τις περιγραφές σου μέχρι στιγμής η Μαδαγασκάρη φαντάζει ονειρεμένο μέρος για διακοπές!! Χμμμ πρέπει να μπει στη λίστα με τα "must" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pragmati katerina moy...einai ena oneirooo !!!! kai xairomai pou mesa apo tis perigrafes moy taksideuetai kai eseis mazii moy :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή