27.4.12

Madagascar Experience #3

Ξημέρωσε!!!! Άλλη μια υπέροχη μέρα στο Ανταναναρίβο, ήλιος , ζέστη και το ραδιόφωνο να πέζει δικά τους τραγούδια. Κατέβηκα κάτω στην τραπεζαρία για να φάω, το πρώτο μου γαλλικό πρωινό... βούτυρο, μαρμελάδα μάνγκο και παπάγια, κρουασάν σοκολάτα και βουτύρου. Οι μαρμελάδες ήταν όνειρο απο γεύση, αλλά και τα υπόλοιπα. Απλά τέτοιες μαρμελάδες πρώτη φορά δοκίμασα, και δεν γευόσουν την ζάχαρη αλλά το φρούτο.
Αφού τέλειωσα το τέλειο πρωινό μου, πήγα να φτιάξω βαλίτσες, σήμερα θα φύγουμε για Μανζούκα, με αεροπλάνο. Η μόνη σκέψη μου......πιστεύω να μ'αρέσει όσο και εδώ.

Η τραπεζαρία που φάγαμε πρωίνο.
........le petit dejeuner ........
H σαυρίτσα μας, η Μάρθα.
 
αχ!!!! ο ουρανός ήταν υπέροχα καθαρός..


Mετά ταξιδέψαμε με τις αεροπορικές γραμμές "air Madagascar" . Μέσα στο αεροπλάνο, καθώς έβλεπα την Μαδαγασκάρη απο ψηλά, κατάλαβα γιατί όλοι την ονομάζουν "το κόκκινο νήσι" κόκκινα ποτάμια, κόκκινο χώμα στα χωράφια τους, πολλές κόκκινες πέτρες και το αυθεντικό ξύλο της Μαδαγασκάρης είναι κόκκινο.

Φτάσαμε σε μία ώρα Μανζούκα, με πολύ πολύ ζέστη ... μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμειο 3 φίλοι του Πατερά μου, τον ένα μόνο ήξερα και χάρηκα πολύ που τον είδα ξανά μετά απο τόσο καιρό.  Αφού χαιρετηθήκαμε και γνωριστήκαμε με τους ανθρώπους, μπήκαμε στο αμάξι και κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο. Στην διαδρομή έβλεπα πολύ πράσινο, φοίνικες με καρύδες και να πουλάνε πολλά φρούτα στο δρόμο.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο...



M' αρέσει...πολύ το δωμάτιο μου ...άρχισα ν' αδειάζω τις βαλίτσες για τις 2 επόμενες βδομάδες θα μένω εδώ ...μόνη.. ηρεμία, ησυχία και γνωριμίες.

Και η ζωή στην Μανζούκα ξεκινά. Αυτό σκέφτηκα στην πρώτη βραδινή έξοδο, πήγαμε και κάτσαμε όλοι μαζί σ' ένα εστιατόριο, παράγγειλα χυμό μάνγκο και γνώρισα τους Μαδαγασκαριανούς. Πολύ ευγενικοί, φιλικοί και ... θέλω να μάθω να μιλάω την γλώσσα τους .

......................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....................













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου