6.5.12

Madagascar Experience #6

Συνεχίζουμε.. και επειδή στο προηγούμενό ανοίξαμε το θέμα φαγητό, θα σας παρουσιάσω μερικές και ελάχιστες απο τις νοστιμιές που έφαγα στην Μαδαγασκάρη . Λοιπόν, μπορεί να έφαγα φαγητά ίδια με την Ελλάδα αλλά εκεί ότι παράγουν είναι καθάρα, γιατί δεν ρίχνουν τίποτα για να μεγαλώνουν γρήγορα.




 Μακαρόνια με κιμά, τυρί δεν δίνουν πολύ, είναι ακριβό γιατί είναι εισαγωγής.


 Μπριζόλα με λαχανικά, τα λαχανικά τους ήταν πολύ νόστιμα, είχαν γεύση. Πιο πολύ ήθελα να τρώω λαχανικά και φρούτα παρά κρέας.


Κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές. Τα κοτόπουλα τους είναι μικρά, δεν μεγαλώνουν οσο τα δικά μας. Αυτο που τρώω εδώ είναι μπούτι κοτοπουλο όχι φτερό και είναι πολύ σκληρό κρέας. Οι ντόπιοι το λένε κοτόπουλο αθλητής.


 Κατσικάκι κοκκινιστό , πολύ κρεμμύδι και πολύ σκόρδο.

 Το ρυζάκι το σερβίρουν παντού, όπως σερβίρουμε εμείς το ψωμί. Το ψωμί πρέπει να το ζητάς.

 Εδώ είναι το πρωινό μου στο δωμάτιο, μια μέρα που είχα αρρωστήσει και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω στην τραπεζαρία.


 Πίτσα σ' ένα ιταλικό μαγαζί.



 Μισό κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι .....

 Εδώ έχουμε γλώσσες κοκκινιστές πικάντικες, με πιμά και ρύζι. Ο πιμάς είναι αφρικάνικο μπαχαρικό, δοκίμασα ένα κόκκο ζάχαρης, μόνο ένα τόσο μικρό στο ψωμί και κατακάηκα και η ντόπιοι βάζουν σε όλα τα φαγητά τους ένα κουτάλι της σούπας πολύ μεγάλο.



 Παντού υπάρχουν αναψυκτικά.

 Τα παγωτά που σας έλεγα, εδώ έχουμε φράουλα και σοκολάτα.



 Μετά απο τόσο κρέας, πεθύμησα ψαράκι, έτσι ο Πατέρας μου είπε του μάγειρα να φτιάξει μια μικρή σφυριδίτσα ψητή, πεντανοστίμη.


 κοκκινηστό κρέας με μακαρόνια....


 Σαλάτα ντόματα με κρεμμυδάκι . Η αλήθεια ειναι οτι σαν την ελληνική δεν ήταν.
 Μοσχαράκι με πιμά κοκκινηστό, πάλι όλη την κατσαρόλα μας έβαλαν .



 Γαρίδες ψητές, γαρνιρισμένες με κρεμμυδακι λαδάκι και σκορδάκι... Η γαρίδα του ινδικού άλλο πράγμα.


Το ωραιότερο κοκτέιλ που έχω πίει στην ζωή μου..... καρύδααααα!!!!!!!!


................................................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου